Într-o perioadă în care starea de bine a ajuns în atenţia şi pe buzele tot mai multor oameni, sportul a devenit şi el o componentă esenţială în viaţa de zi cu zi a tuturor acelora care vor să ducă o viaţă sănătoasă, echilibrată. Iar când faci din sport un stil de viaţă, atunci ai nevoie şi de hainele potrivite pentru asta. Care sunt ele însă?

(read the article here: https://da.zf.ro/dupa-afaceri/style/cand-faci-din-sport-un-stil-de-viata-atunci-ai-nevoie-si-de-hainele-20554304 )

Andrea Szántó propune colecţii ready-to-wear inspirate din aerul anilor ’70, dar şi din echipamentele şi stilul de viaţă ale atleţilor de performanţă. Gândită ca o extensie a corpului, fiecare piesă propune un mix între elemente diferite: trecut şi prezent, masculin şi feminin, structură şi fluiditate, păstrând la bază elementul definitoriu brandului – libertatea de mişcare. Produsele sunt realizate integral în atelierul propriu, din fibre naturale certificate. „Uneori lucrăm cu capete de linie. Lucrez activ la a găsi furnizori ce produc materiale prietenoase cu mediul, dar tehnice.“

Leave a Reply